Svetovanje

Energetsko svetovanje

Več o tem

Servis in vzdrževanje

Servis in vzdrževanje kotlovnic

Več o tem

Reference

Pregled referenc za hišne ogrevalne sisteme.

Več o tem

Inteligentno krmiljenje naprav - Universum

Inteligentno krmiljenje naprav - Universum
Universum...ugodje in udobje si lahko nastavimo!

Z novim sistemom Universum®, ki preko mreže povezuje, nadzoruje in krmili vse možne procese v hiši, je Harreither dosegel mojstrovino. Uporaba je sila preprosta! Z vrtenjem velikega izbirnega gumba ali pritiskanjem nanj se na barvnem TFT-zaslonu z visoko ločljivostjo uporabniku prikaže enostaven meni. Prikaz želenih funkcij, ki je bil razvit samo za sistem Universum® , ustreza tako tistim ljudem, ki imajo raje besedilo, kot tudi tistim, ki so bolj slikovno usmerjeni. Za popolnejše udobje vam omogočamo tudi upravljanje na daljavo in vzdrževanje sistema.
 

 

 

Universum® sobni korektor in centralna krmilna enota

Inteligentno krimiljenje naprav


PREPUSTITE SKRB ZA UPRAVLJANJE SVOJE HIŠE

  • Fleksibilna in nadgradljiva računalniška enota.
  • Pripravljen za tehnologijo prihodnosti.
  • Estetsko oblikovan, kompaktne izvedbe in enostaven za uporabo.
     

... ESTETSKI VIDEZ SOBNEGA KOREKTORJA!

Sobni korektor Universum® je funkcionalno in oblikovno usklajen s centralno krmilno enoto. Standardna izvedba omogoča merjenje sobne temperature in nastavitev želene vrednosti. Po želji lahko meri tudi vlago v zraku, ki jo posreduje centralni krmilni enoti. Te podatke lahko uporabljamo tudi za npr. krmiljenje prezračevanja v prostoru.
 

... KLJUČNO ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO!

Vsem, ki živimo na pragu tretjega tisočletja, sta čas in pozornost postala najdragocenejši vrednoti. Naložbe, ki so v teku, bi nam zato morale pomagati, da ponovno najdemo dovolj časa za vse tisto, kar nam je pomembno v življenju. Universum® – sistem za inteligentno krmiljenje naprav v objektih preko mreže povezuje in samodejno regulira vse naprave vaše hišne tehnike (ogrevanje, toplo vodo, hlajenje, prezračevanje ...) Pomaga vam, da porabite manj časa za upravljanje in si vzamete več časa za življenje!