Svetovanje

Energetsko svetovanje

Več o tem

Servis in vzdrževanje

Servis in vzdrževanje kotlovnic

Več o tem

Reference

Pregled referenc za hišne ogrevalne sisteme.

Več o tem

Prenos toplote in hlajenja

Prenos toplote in hlajenja
Dve tretjini leta preživimo v ogrevalnih bivalnih prostorih. Za to je izbira ogrevanja ključnega pomena za zagotovitev udobja bivanja in možnost dolgoročne neodvisne izbire energenta glede na razmere na trgu. V zadnjih letih, se je zaradi korenitih klimatskih sprememb povečalo povpraševanje tudi o ohlajanju prostorov. Zato je pomembno, da ne glede na letni čas, imate sistem, ki vam zagotavlja neprimerljivo udobje. Podjetje Ecop Agent se je povezalo s vrhunskim podjetjem Harreither, ki ima več kot 25 let izkušenj na področju razvoja in raziskav ter od vsega začetka ponuja rešitve, ki so ekonomsko-etične in okolju prijazne.

Blagovna znamka Harreither slovi po visokokakovostni in dolgoročni varni hišni tehniki. Na prvem mestu sta za nas počutje in udobje naših kupcev, zato proizvodi Harreither s prehajanjem toplote preko velikih ogrevalnih površin ponujajo najboljšo in zagotovo najudobnejšo sevalno toploto. Tako kratkoročne rešitve za hišno energetiko niso primerne, saj mora biti dolgoročno varna in zanesljiva, kar pomeni, da morajo biti vsi sestavni deli sistema usklajeni. Da lahko to dosežete vam naše podjetje nudi pomoč in strokovnost na vseh področjih.

 

Vi izrazite želje, mi pa uskladimo želje in realnost in vam zagotovimo vrhunski sistem za vaše udobje.

 

MISLITI NASE IN NA SVOJE OKOLJE!

Kako v vročih poletnih dneh zagotoviti prijetno ohlajene bivalne in spalne prostore?

Pozabite na vse, kar so vam doslej povedali o hlajenju prostorov. Zaprite oči in si predstavljajte, da sredi vročega poletnega dne stojite v prekrasni, naravno hlajeni katedrali. Ta enkratni občutek »naravnega hlajenja« lahko vsako poletje dan za dnem doživljate tudi v svoji hiši. 

 

ZAGOTOVLJENO UDOBJE TUDI V MODERNIH STAVBAH.

Arhitekti zelo radi načrtujejo čim več steklenih površin. Nastajajo lahkotne in odprte stavbe, ki notranje prostore stapljajo z naravo. Ogreva jih sončna energija, toplota pa se čez noč akumulira v gradbeni substanci. Pri premočnem sevanju sončnih žarkov lahko ta sicer želeni učinek hitro postane  neprijeten. Vsi sistemi Harreither ponujajo enkratno možnost, da v teh prostorih s pomočjo tihega, blagega hlajenja ponovno ustvarimo prijetno klimo brez neugodnih stranskih učinkov, kot sta prepih in hrup. To je posebna klimatizacija najvišje kakovosti.Talno ogrevanje - Euroval Talno ogrevanje - Euroval

Edina cev za talno ogrevanje z inovativnim ovalnim presekom.

Stensko ogrevanje - Hitherm Stensko ogrevanje - Hitherm

Klimatska tla - modul Klimaboden Klimatska tla - modul Klimaboden

Modul Klimaboden ... udobna tla za vse primere.

Klimatski strop - modul Klimadecke Klimatski strop - modul Klimadecke

Inteligentno krmiljenje naprav - Universum Inteligentno krmiljenje naprav - Universum

Universum...ugodje in udobje si lahko nastavimo!