Svetovanje

Energetsko svetovanje

Več o tem

Servis in vzdrževanje

Servis in vzdrževanje kotlovnic

Več o tem

Reference

Pregled referenc za hišne ogrevalne sisteme.

Več o tem

VITODENS 100-W (9 do 26 kW)

Plinski stenski kondenzacijski kotel.
Nazivna toplotna moč: (9 do 26 kW)


Vitodens 100-W in Vitodens 200-W sta učinkovita, vzdržljiva, varčna in cenovno privlačna plinska stenska kondenzacijska kotla. Oba kotla sta na voljo v obtočni (ogrevanje sanitarne vode z ločenim ogrevalnikom) in kombinirani izvedbi (integrirano ogrevanje sanitarne vode s ploščnim prenosnikom toplote).

Vitodens 100-W

je sodoben plinski stenski kondenzacijski kotel s posebno dobrim razmerjem med zmogljivostjo in ceno. Dimenzije kotla Vitodens 100-W ustrezajo merskemu rastru kuhinj in njegova hrupnost med obratovanjem je minimalna, zato ga je možno namestiti kjerkoli v bivalnem območju: v kuhinji, kopalnici, stranskem prostoru, in če tam ni dimnika, se lahko dimni plini na prosto speljejo s koaksialnim dimovodnim sistemom iz umetne mase.

Zanesljivo obratovanje in dolga življenjska doba

Z ogrevalno površino Inox-Radial iz plemenitega, nerjavnega jekla nudi Vitodens 100-W zanesljivost pri obratovanju in trajno visoko koriščenje kondenzacijske toplote. Gladka površina plemenitega jekla zaradi samo čistilnega efekta potrebuje manj čiščenja kot ostale ogrevalne površine.

Veliko udobje tople vode *** zvezdice

po EN 13203

Kombinirana izvedba s pretočnim grelnikom sanitarne vode omogoča velike odvzeme tople vode – 12 l/min – z izredno temperaturno enakomernostjo, ki jo zagotavlja elektronska regulacija iztočne temperature.

Prednosti kotla Vitodens 100-W:

  • Območje toplotne moči: 9 do 26 kW
  • Normiran izkoristek: 97% (Hs)/ 108% (Hi)
  • Eden najmanjših in najtišjih kotlov v tem segmentu proizvodov
  • Vgrajena elektronska regulacija kotlovnega krogotoka za obratovanje po prostorski temperaturi ali vremensko vodeno. Vse funkcije se izvedejo z le enim posegom. Preprosti vrtljivi gumbi omogočajo hitro nastavitev temperature ogrevanja in sanitarne vode. Prikaz statusnih podatkov na digitalnem prikazovalniku.
  • Posebno enostavna montaža zaradi majhne teže in montažnega pribora. Stranski odmiki od stene ali pohištva niso potrebni.