Svetovanje

Energetsko svetovanje

Več o tem

Servis in vzdrževanje

Servis in vzdrževanje kotlovnic

Več o tem

Reference

Pregled referenc za hišne ogrevalne sisteme.

Več o tem

Prenova in vzdrževanje

Prenova in vzdrževanje
Prenova in vzdrževanje kotlovnic

Izdelava kotlovnice z montažo

Naše podjetje vam nudi kakovostno montažo centralnega ogrevanja:

 

Vse proizvode vam kakovostno vgradimo v vašo kotlovnico in pripravimo vse potrebno za brezhibno delovanje vašega sistema.

Da vaša kotlovnica pridobi videz urejenosti vam nudimo tudi izoliranje, pleskanje in končno čiščenje.

 

 

Naš moto je, brezhibna izdelava kotlovnice, ki omogoča brezhibno delovanje vaše ogrevalne naprave.

 

Servis in vzdrževanje

Našim strankam nudimo in zagotavljamo redno servisiranje ogravalnih naprav. Zato sodelujemo z strokovno usposobljenim serviserjem s kvalitetnimi aparaturami za meritve in regulacijo.

 

Ob rednem vzdrževanju in servisiranju ogrevalnih naprav se podaljša njihova doba kakovostnega delovanja.

 

 

Prenova in vzdrževanje kotlovnic sodi med primarno dejavnost podjetja Ecop Agent in sodi na področje s katerim je naše podjetje pravzaprav pričelo svoje delovanje v energetiki.

Pri izbiri partnerja na tem področju nam je služilo vodilo, da smo želeli najti zanesljivega partnerja, ki nam bo poleg vrhunski izdelkov lahko ponudil tudi ustrezno podporo in nadgradnjo našega znanja. V ta namen smo kot zanesljivega partnerja na tem področju izbrali podjetje Viessmann, v katerem je deloval kot tehnični svetovalec tudi naš tehnični direktor kar 12 let.

 

Našim strankam in poslovnim partnerjem lahko danes ponudimo celotni spekter storitev, saj vam lahko nudimo podporo, ali pa za vas prevzamemo izdelavo projektov, dobavo in montažo ogrevalnih sistemov ne glede na energent, ki ga boste izbrali za svoj vir ogrevanja.
Poleg pravilne montaže in rednega servisa se je v praksi kot zelo pomembno izkazalo tudi vzdrževanje kotlovnih naprav in delov celotnega ogrevalnega sistema. V ta namen v podjetju Ecop Agent združujemo znanje pooblaščenih serviserjev in monterjev centralnega ogrevanja. V podjetju imamo dva strojna inženirja s 30 letnimi izkušnjami na področju energetike in s tem povezanim delovanjem in obratovanjem kurilnih naprav.